Välkommen till DN Färg Järn & Inredning oavsett om du är professionell användare eller amatör med högt ställda krav.

Efter mer än 15 år i stadsdelen, är DN Bygg och Inredning ett begrepp bland kungsholmsborna med sin butik inom kök- och badrum. Nu breddas utbudet ytterligare med en servicebutik där allt från mindre hemelektronik till klassiskt färg- och järnhandelssortiment erbjuds.

Vår butik på Kungsholmen med det breda sortimentet tillgodogör mångas behov av en välsorterad leverantör av produkter till hantverkaren eller till den händige hemmafixaren. Vi tillhandahåller produkter inom tre huvudvarugrupper:

  • Färgavdelningen inkluderar alla verktyg och produkter som du behöver för att göra ett bra jobb från underarbetet till det slutliga ytskiktet.
  • Inom Järn har vi samlat produkter inom verktyg, VVS tillbehör, ventilation, El-artiklar och arbetsskyddsutrustning.
  • Inredning har vi hushållselektronik, beslag och badrumstillbehör.

Flertalet av våra produkter ställer höga krav på teknisk kompetens hos våra medarbetare för att vi ska kunna ge kunderna rätt hjälp vid produktval och expertråd. Det som kännetecknar hela vårt sortiment är att vi har uteslutande valt leverantörer i premiumsegmentet i alla kategorier, för vi vill erbjuda bästa kvaliteten på alla våra produkter. Detta för att du som kund ska både känna trygghet och hållbarhet med produkterna som vi tillhandahåller.

Vårt mål är att skapa den ultimata servicebutiken inom vår genre som är lokalt närvarande i centrala Stockholm på Kungsholmen. Våra styrkor är förutom våra generösa öppettider vår produktkunskap och en personlig service till kunden som kommer till vår butik.

Vi på DN Färg Järn & Inredning

Vi är ungefär 4 personer som arbetar i butiken och vi blir uppbackade från DN Bygg & Inredning för att täcka våra öppettider, samtidigt som de tillför ett stort kunnande över produkterna. Vi eftersträvar efter medarbetare med olika bakgrund för att ha ett brett kunnande i butiken samtidigt som alla är specialiserade inom några varugrupper för att kunna erbjuda djupare hjälp när det behövs.

Historik

2001 – Startar Dick och Niklas företaget DN Bygg & Inredning.

2016 – Öppnar DN Färg på St. Eriksgatan 23 som ett komplement till byggverksamheten.

2018 – Butiken flyttas till Hantverkargatan 71 till nya större lokaler och butiken byter namn till DN Färg Järn & Inredning.